Вже котрий день стривожено чекаємо
Утішну звістку, сяйво у пітьмі.
Крихкі надії гріємо, плекаємо.
Застрягли у ворожому багні.
Раніше мріями усі різнилися,
Тепер лише одна на всіх.
Щоб Україна квітла і стелилася,
Щоби лунав усюди тільки сміх.
Щоб наші діти більше не лякалися,
Щоб не було завчасно сивини,
Щоб сонце завжди гріло, усміхалося,
Щоб нам жилося мирно, без війни!