"Груз 200". Ви не вникали,
Що за совка отак назвали
Й повторюєм за москалями.
Невже ж не бачимо із вами,
Що це не - ГРУЗ. Вони - ГЕРОЇ!!!
Й не заслужили назви тої.
Це в тих катів може і груз,
Вони ж смертей відкрили шлюз,
Це в них під кодом окупант
Ганьби кінцевий варіант.
ГЕРОЇ - в нас, бо так їх звати
Й не гоже грузом називати...
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
03.12.2022 р.