Всіх вітаю я зі святом
Шлю вам радості багато.
Я бажаю вам добра ,
Щастя ,радості й тепла.
Хай Господь у світлу днину
Вас голубить як дитину.
Хай Ісус мале дитя
Шле вам ласки без кінця.
З омофором Мати Божа
Нехай буде на сторожі.
Хай здійсняться ваші мрії,
Сподівання і надії.
Щоб вам завжди було мило
І весело і щасливо.
Щоб завжди були завзяті,
Усміхнені і багаті.
Щоб усе у вас велося
І задумане збулося.
Всім нам миру, перемоги
І щасливої дороги.
Щоб скінчилася війна
Й Україна розцвіла.
Ще раз всім добра і миру
Помоліться Богу щиро.
Хай молитви наші щирі
Будуть Господові милі.