Кохати можуть обидвоє
Коли пливуть в однім човні
Коли не має, лише мо́є
Коли разом на самоті
*
Кохати, значить відчувати
Коли на серці є тягар
Коли потрібно, обійняти
Коли, відмовитись від чвар
*
Кохати, ли́ше правда може
Коли немає там брехні
Коли лунає слово Боже
Коли любов, лише тоді́
*
Кохати треба, лише то́ді
Коли бринить в душі струна
Коли віддався ти природі
Коли в думка́х лише вона
*
Кохати, вічність можуть люди
Коли в душі свобода є
Коли натхнення звідусюди
Коли життя, воно дає!