нумо, кохана, розкриєм енігми й пандору
хто де співав, що минуле забудеться скоро?
або що буде ця подорож світла і денна
і що черговий Жавер знов утопиться в Сені?
люде не знають що значить ходити по лезах
жити із тими, хто кличе себе поетеси
не реплікує це жодна з існуючих матриць
як на орелях емоцій до ранку гойдатись
хочеш, щоб кицічка була привітна й ласкава?
нумо жени гаманець, замовляй оранж каву
рими, капризи і злість - все що крутить рамено
збіса прекрасна назовні, всередині стерво
тихо шепоче на вушко - "на людях ми душки"
кажеш всім - в нас сінабони з узваром із сушок
а як додому повернемся виєбy жостко
бо подивився не так на фігуру із воску
але я тут, і цей челлендж увійде у титри
в лазні не злився, і не засмагаю на Кіпрі
знаю про тебе не все, і не певен чи варто
кажеш відсилки - підпал? То ж запалимо ватру
в рота їбaти всіх хворих божків і їх кодло
навіть питати не буду, бо знаю що згодна
в мак після вечора, в морок наступного тижня
а про кінчання разом хай невдахи напишуть
Відповідь на
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=989719