Сьогодні є розслабитись причина,
Відгородитись від сумних думок,
Щоденно долі дякую за сина,
Вітаю з Днем народження синок!
Шість років, це серйозна в житті дата,
За тиждень підеш ти у перший клас,
Саме найбільше щастя син для тата,
Всевишньому я дякую щораз!
Ти мій розумник, ти моя надія,
Красиве і допитливе дитя,
За успіхи твої щиро радію,
І світлого бажаю майбуття!
В мирній країні вірю будеш жити,
Де сильна армія, один для всіх закон,
Щезнуть всі зрадники і люті московити,
Буде порядність й чесність еталон!
Шануй батьків і рідну землю, сину,
Вже скоро перший продзвенить дзвінок,
Можливості знаходь, а не причину,
Зі шестиріччям дорогий синок!