Самі ви зруйнували наше спільне,
Родинні розірвали всі зв'язки,
Розпорошили на куски суцільне
І в путінські повірили казки.
Ви про себе багато уявили,
І зверхньо всі дивилися на світ.
Ви путіна свого боготворили,
Повірили в його маячний звіт.
Обрали ви диявола до влади,
Повірили,що виняткові всі.
Ми не чекали нападу і зради,
Що знищите домовленості всі.
Брехали ви про мир у всьому світі,
Бо кожен рік з кимось у вас війна.
Брехали,що ви всі для всіх відкриті.
Насправді ж вийшло ви-кусок лайна.