Не так страшний той ворог,що весь перед тобою.
Його завжди чекаєш,готов ідти до бою.
А потаємний,хитрий внутрі своїй країни,
Чекає свого часу,щоб вдарити нам в спини.
Нікчемні,темні души заради тільки себе
Ще в довоєнні роки свої стягли потреби.
Розбіглись за кордони,в парламенті притихли.
До годівниці дуже державной вони звикли.
Потрібна тільки воля, і щоб все по закону.
Ніяких різних ліній, обмежень і кордону.
Бо досить нас безкарно цій братії дурити.
Всіх виявити злиднів,відкрито їх судити.