Ти просто був в моїм житті, Нічим особливим не виділявся. Ти жив десь там, на відстані, Й ночами в сни мої, являвся... І я ніяк не могла зрозуміти, Що тобі потрібно у моїх снах? Бо ми дорослі вже, не діти. І друзями не стали. Ми на ножах... Проясни ситуацію. Прийди. Хоч раз, крок назустріч, зроби. Розвій нічного сну, туман, Не пий вже більше, той дурман.. Бо в тім тумані ти живеш, Ночами в гості, до мене йдеш. І там, вночі, як ми у сні, Душа здійсняє наміри твої.. ©Наталія Малярчук (12.07.2023)
ID: 1000232 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 05.12.2023 17:16:07 © дата внесення змiн: 05.12.2023 17:16:07 автор: Наталія Малярчук
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie