* * *
Слову, через Якого все
постало,
з любов’ю присвячується
Є в світі проза з пів продажних
уст
і кожен буде ще
на цій горі спокус
бо є й Ім’я Ісус
Життя і Істина і Шлях —
о! це Ім’я Ісус!
і кожним словом, що виходить
з Божих уст,
я і живу
й світ від’їжджа до прірви
наяву!
і відповза,
а Бог зважав
й зважа:
«Не можете Богу й мамоні
все ж служить.»
світ не мене
послухає
у серці — скарб!
Бо моє серце ось —
в нім світло й тиша:
в нім Христос!!
Цієї ночі
здав екзамен
це світу з мене з’їхать
довелось!
щоб з кожним словом, що виходить
з Божих уст,
Життя і Істина і Шлях —
Ісус…
16.12.2023,
м. Київ —
третій вибір Богородиці,
другий Єрусалим