*****
Україна-мати,
Що у нас одна,
Буде процвітати,
Наче квіт-весна,
Як війна минеться,
Як вона піде́
Й більш не повернеться,
Більше не прийде́.
Впевненість ми маєм,
Що вона мине
Й ворогів здолаєм,
Мир не омине
Нашу бо країну.
Буде з нами він.
Й більше Україну
Не покине він.
Доти ж ми за волю
Боремось усі
Й за щасливу долю
У її красі
Всій, і за свободу.
Будуть всі вони
В нашого народу.
Буде з вишини
Сонце миру сяти,
Зігрівати всіх
Нас і викликати
Радісний лиш сміх.
Будемо радіти
В рідному краю
І цвісти, мов квіти
Гарні у гаю,
У душі повіки,
Все своє життя,
Бо війна навіки
Піде в небуття.
Євген Ковальчук, 02. 11. 2022