не кидай мене
не стримуй мене
не сердься
це дивно але у мене чомусь два серця
одне надихає світ і натхненно любить
від нього завжди теплішають поруч люди
воно нічиє
як сонце для всіх палає
для нього в житті
обмежень і меж немає
а друге болить
страждає й від туги скніє
чекає коли у гості покличе мрія
найбільше в житті боїться відчути втрату
воно лиш твоє
і в ньому тебе багато
їм важко обом
приреченим поруч битись
ну що ж
вибирай
яке з них тобі любити