Душ рідних на тоненьких струнах музики
Ми чуєм, на землі, хоч між комет;
Троянди поруч, незабудки й васильки –
Роз'єднує нас ультрафіолет…
А дотик ніжний рук, багато значення,
Обличчя дарували ласки світ –
На фото час дарує відображення,
Хоч з розставання мИнуло вже літ…
Зв’язала нас навіки нитка пам'яті–
І з ваших рук в дорослість всі пішли:
Ви вчили святості, жить в щасті, в радості.
Старались з усіх сил, не підвести…
В'ячеслав Шикалович
24.06.2024 р.