Люблю усе що має простоту.
Добрих людей люблю я споглядати.
Красу природи подихом ловлю.
Ловлю душею Україну - мати.
Край де лунає солов'їний спів,
Де вишиванка маками розквітла.
Життя буяє з подихом вітрів,
А велич трав з промінчиками світла.
Безмежний простір йде за горизонт
Із мальовничими степами і лісами,
Струмками, ріками де маси чистоти,
Протоптаний тваринними стежками.
Серце живе, бо Ти іще жива.
Так було вчора, таким буде завтра.
Тебе не вбити, моя дорога...
З тобою завжди Бог і чиста правда.
Борчук Сергій