***
Зустрічі,
Які роблять мене
Щасливим -- завжди,
Бо...
Я спілкуюся з людьмй,
Без заздрості
Та пліток і чуток --
У тверезості
Своєї мети...
_____________________________
03.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================