Знов оновлена версія п'ятниці
Змінить фото своє на обкладинці.
Бо листопад збирає валізи
Та складає у нього ескізи,
Розтушовані сірим туманом.
Скоро грудень...
Не так вже й пагано.
Ляже сніг на оголені віти,
А мороз намалює нам квіти
На шибках олівцем срібно - білим.
І розстелить на вулиці килим,
Що згаптує для нас завірюха.
Зараз тиша,
Ти чуєш?
Послухай.
Бо вітри загудуть на флоярах,
Затанцюють під небом у хмарах.
І розтануть всі фарби осінні
У холоднім зимовім промінні.
20.11.24
Наталі Рибальська