Моя душа далека так від ідеалу!
Було чимало різного в моїм житті
Та лиш одну я істину все ж не пізнала…
Чомусь із часом ми лишаємось самі.
Багато рідних покидають нас так рано.
Можливо у Всевишнього на них є інші плани?..
Та з кожним днем із року в рік,
Прошу я близьким дати літ.
Мені із ними часу мало!
Якщо так можна - хай візьме мене!
Життя моє для мене досконале.
Та щастя всіх сімейних головне!
Я хочу, щоб зростали діти,
Раділи сонцю, квітам та новому дню.
Я хочу, щоб були батьки,
В здоровʼї, мирі, в насолоді миттю.
Чи можна із Всевишнім підписать парі?
Й себе віддати промотавши час вперед.
І будуть жити всі мої малі й старі,
А я нікому не скажу, це буде наш із ним секрет…
__________________________________________
Є твори, які надихають на роздуми🤔
Коли хочеться взяти горнятко запашної кави та зручно вмостившись на мʼякому диванчику, відкрити своє серце Всесвіту💗
Зупинитися на пару хвилин, розчинитися у вирі думок та спробувати знайти відповіді на важливі питання📝
🎶Одним із таких творів для мене стала пісня #секрет гурту @drugarika