Яка різниця що про тебе скажуть люди?...
Ніхто із них у твоє серце не загляне...
Ніхто з людей на місці твоєму ніколи не буде!
І замість тебе на твій шлях ніхто не стане!
Нехай тебе ніколи не тривожить: "Що скаже хтось..."
Бо знаєш, щось тай скажуть!
Знай, добре серце вміє бачити добро!
А зі злого зло завжди вилазить...
Нехай тебе турбує тільки, що про тебе Скаже Бог!
Бо перед Ним всі відповідь дадуть...
Нехай думки твої ведуть з собою діалог:
"Яка різниця що про мене скажуть люди,
Якщо в кінці судити мене буде Бог?"