Я бродила по вулицях міста,
Рахувала зірки в небесах,
І вслухаючись в шепіт вулиць,
Я тримала надії в руках.
Сподівалась з тобою зустрітись,
І почути солодке “Привіт”
Та не туди завели нас дороги,
Завеликим, був створений світ.
Я йшла за подихом вітру,
Усміхаючись в небі птахам,
Я вигадувала спільне майбутнє,
Повне пристрасті й подиву, нам.
Я пригадувала наші розмови,
Твої руки малювала в думках,
Та всьому, є свій початок
І приходить всьому колись крах.
Я бродила по вулицях міста,
Забувала, з кожним кроком тебе,
Сподіваючись, що не втрачаю
Свою силу і просто, себе.
Я палила у серці той спогад,
Що горів невгасимим вогнем,
До цієї холодної ночі,
Живучи, одним лише днем.