Я до тебе лину з піснею любові,
Я до тебе лину з піснею журби.
Де ти моя доле?
Де ти загубилась?
Мабуть заблукала посеред світів,
Мабуть заблукала серед доль людських.
В мріях, своїх мріях я тебе чекаю,
В мріях, своїх мріях я тебе шукаю
І не можу, доле, я тебе знайти.
Сивина на скронях,
Роки вже не ті,
А живу я спогадами
Юності минулої своєї:
Першеє кохання,
Перші поцілунки
Та веселий сміх,
Мабуть то було, раз і назавжди.
Я до тебе лину з піснею любові,
Я до тебе лину з піснею журби.
Де ти моя доле?
Де ти загубилась?
Мабуть заблукала посеред світів,
Мабуть заблукала серед доль людських.
Зраджене кохання,
Знівечення чистої душі,
Людські пересуди,
Пораненеє серце,
Присмак гіркоти
В пам'яті моїй раз і назавжди.
Я до тебе лину з піснею любові,
Я до тебе лину з піснею журби.
Де ти моя доле?
Де ти загубилась?
Мабуть заблукала посеред світів,
Мабуть заблукала серед доль людських.
Тяжко мені, тяжко, тяжко у житті!
Господи, мій милий,
Отче милосердний!
Прости за гріхи!
Дай ти своїй донечці долечку знайти,
Кохання зустріти,
Щастя, хоч пригубити,
Раз але назавжди.
Боже!
Тільки тобі я ВІРЮ,
Тільки на тебе НАДІЮСЬ.
1997 р.