Пісня написана і записана у 1997 році на аматорській студії "Форс-Мажор". автор слів - Криворученко Юрій, автор музики - Посохін Сергій,аранжування - та виконання - ті ж особи.
(п) Не ходи..
Не ходи у садок в надвечір”я
Бо ти знайдеш пусте лиш подвір”я
Лиш гуляє вітер там, пустота, пусто там, -
Загубилася душа – сирота...
Полетіла вона білим світом
Усміхнулась мені теплим літом
І дощем просльозилася рясним
Не сумуй ти дівчино за ним...
П-в
Ти збережи те тепло осіннє
Наших надій і розмов вечірніх
І помолись за пропащу душу
З нею я блукати мушу...
Промайнеш уві сні, як видіння
Опадеш листопадом осіннім...
Лиш туманом ти розтанеш
Вільним вітром в полі станеш
Полетиш голубкою в забуття...
П-в
Ти збережи те тепло осіннє
Наших надій і розмов вечірніх
І помолись за пропащу душу
З нею я блукати мушу...