Не мрію я про те багатство,
Про ті палаци золоті
А мрію я про Україну
Про ті слова, що дорогі.
Моєму серцю і твоєму
Серцям мільйонів. А про те,
Хотів сказати, я одне
Моя країна – Україна
Я патріот, я не один
І встане наша Батьківщина
І лих не буде на Землі!