Покинутий в сутінках я навіка
І знов ніби здригається моя душа
Покинутий забутий знову сам
тривожно йде лишаючи лиш спогад
і Забуває Що це була вона одна, що відкрила неБо і Життя
І запалила свічку і вогонь прорізався
і знову ніби в барвах назавжди повіяло теплом
і забувався відлітав,
бо ще ніколи нікого,
так некохав Некохав
так не забував
Єдиним ангелом була ,
Що небо для мене стало
Єдиним нгелом зосталась,
що небо відкрила
а я вже ніколи не поверну свої крила
але я вже ніколи нескажу нікому прощай прощай прощай
ти розбила серце ,
забрала душу ,
назавжди-назавжди
я нечув невідчував ,
невірив снам ,
лише кохав бо я любив
І затамований
лише звучай той Вальс ,
але небуло вже тебе і я вмирав