Молитва моя з вуст летить що дня,
В проханні до Вселишнього звертаюсь я.
Й прошу, щоб в тебе усішка не спала з уст,
Й що ночі я йому мольсь, про це мольсь.
Мольсь щоб вічно, Він прощав твої гріхи,
Й допомагав, де просто не пройти.
Щоб ангелятко, вічно було на твоїм плечі,
І в радості й біді, завши Він допомогав тобі!
Молитва щира з уст моїх летить,
Й в словах, неначе застигає мить!
Слова неначе з серця вилітають,
Й тихенько кажуть: "Я ТЕБЕ КОХАЮ!"
Молитва моя, просить твого щастя,
Й нехай твої гріхи приносять лиш мені нещастя...
З гріхами я вже якось проживу,
І лиш одного я Його прошу.
Прошу лиш щирої усмішки на устах,
Щоб Ти літала, мов крлатий птах.
Як птах окрилений коханням,
Й серденьку більш не болісні були мої зізнання!
Молитва щира прозвучала якусь мить,
І в серці вона цілий день звенить.
Благословення сиплеться в твоє життя,
До поки з вуст лунає молитва!