МАТУСЮ МОЯ, ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ,
ТВІЙ ОБРАЗ, СТАТУРУ, УСМІШКУ ТВОЮ,
І НЕ УЯВЛЮ, ЯК БЕЗ ТЕБЕ ПРОЖИТИ,
ТЕБЕ Я ЗАВЖДИ ЦІНУЮ Й ЛЮБЛЮ!!!!!
ДАЄШ МЕНІ ВСЕ, ТЕ ЩО В СИЛІ І ЗМОЗІ
ЗА ЦЕ ТОБІ ВДЯЧНО ВКЛОНЮСЬ ДО ЗЕМЛІ!!!
Й ПОРАДИ ТВОЇ ПО ЖИТТЄВІЙ ДОРОЗІ
МЕНІ В ДОПОМОГУ, БУДУТЬ ЗАВЖДИ!!!!!
З ПОВАГОЮ І ЛЮБОВ'Ю, ТВОЯ ДОНЕЧКА!!!