У небо
На крилах ночі
Так тепло
Закрились очі
По хмарах
По океанах,по морях
Мізки не варять
Лечу по небесах
Перед очами туман
Приємно,тепло
Мм..солодкий дурман
Лечу по небу вепром
Не відчуваю ніг
Рука тремтить
То зелень,то сніг
Перед очами майорить
То падаєш,то летиш
Все тіло затерпло
Не дихаєш,просто тремтиш
Але якось тепло
Пусті слова
Злітають з уст
Пуста душа
Припиняє рух
Спустіло все
З пустотою під вінець
Пройшло уже
Кінець…