скажу тобі чесно – я втомлена.
але я всміхаюсь, дурію, ношу каблуки, попиваю глінтвейн і морозиво їм із ваніллю.
скажу тобі чесно – гуртом
значно легше, у натовпі просто сміятися, сяяти, і почуватись при цьому своєю й водночас вільною.
не можу сказати, що граю – я справді щаслива, так дивно, тому що потрібна.
не можу мовчати – бо знаю, що всі переважно мовчать. ну а я ж (так як всі) на усіх не подібна.
любов – то щось трохи побічне, дотичне, чуттєве, часами здається - суттєве, насправді ж миттєве, принаймні, завжди еротичне.
любов – то одвічне зусилля, таке безмежне обмеження і благочестиве насилля.
ну от, я ввімкнула свою незалежність, ввімкнула свою сексапільність, і вимкнула знову мобільні.
я знову безмежна, я знов обережна і, можеш обстежити, внутрішньо дуже стабільна.
скажу тобі чесно – мені майже радісно, майже.
як будеш ловити – не вловиш. як будеш шукати – не знайдеш.
я знову така як належне – відважна, безмежна, бува епатажна, буває і вкрай обезбашена,
я знову серйозна, поважна, тобі мабуть знов ото буде за мене страшно.
скажу тобі чесно – це дуже непросто, і навіть місцями нервово,
одначе, бувало неодноразово, що дуже потрібні обійми і слово –
одне – «заспокойся». все буде чудово!
і дуже потрібно відчутись потрібною, хай собі використовують,
скажу тобі чесно, приїлись даремні розмови.
ти знаєш, я трохи інакша – я трохи добріша, я м’якша,
ніжніша, мудріша, постриглась і спину випростала,
і кави майже не п’ю і навіть трошки погладшала,
однак почала курити і три завалила іспити.
життя іде через мене. не позв, а через. як струм. чи відчай.
це трохи несправжній вересень, трохи неповний. трохи незвичний.
але я всміхаюсь, дурію, оце італійську вчу, та лікую осінні депресії,
скажу тобі чесно, я втомлена. хоча б не байдужа. а це таки явний прогрес.
ID:
210909
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 14.09.2010 22:47:18
© дата внесення змiн: 14.09.2010 22:47:18
автор: Ксенислава Крапка
Вкажіть причину вашої скарги
|