Я люблю запах ремонту, сирості, болота, мокрого каміння, скопаної землі. А ще Твої рідкісні обійми і коштовні примирення. І коли я не хочу Тебе бачити, я люблю Тебе випадково надибувати. Я люблю слухати Твоє дихання і Твоє незадоволення.
Я не люблю Тебе не любити.