Мені зараз Тебе не треба.
Все піднесення- в речі,
що не помогли.
Лягли на папір фрази,
скритиковані сусідкою.
Треба читати " Британік"
і молитись наніч.
Знову полізла у майбутнє,
Нашкодила, розлила трохи
чаю.
Розмріялась.
Я б дуже Тебе любила,
якби вміла,
Я б Тобі багато дала,
якби могла.
Наступного дня включу егоцентризм
і житиму далі,
Бо мені зараз Тебе не треба,
Бо я знову навчусь
хотіти речі, слухати Орлову,
чарувати аквареллю,
друкувати, мити посуд,
малювати губи.
Мені зараз Тебе не треба,
і єдина причина у тому,
що не потребуєш мене Ти.
Знайди логіку.
Зроби вигляд, що я-
поточна справа,
Аби знала,
Як Тебе потребувати.