Терпіння.
З доброї волі,
Бо Ти сам
маєш вирішити-
Хто я Тобі.
У небі дощ.
Під серцем
тривка безвихідь.
Час іде.
Ти мовчиш.
Я згідна трепіти.
Ще одна хвилина.
Усе так сильно
у мені.
Тобі треба
ще раз
мене побачити.
Я вірю, що
все так і буде.
Я вірю, що
все буде добре.
Бо Тобі треба
Таку як я.
А мені- Ти