Все в цьому світі
може осипатись
як ароматичний патичок
на руки і боляче
попекти і так побиті
пальці.
Терпіння на межі.
Ножі і кров.
Замов
мені липового чаю і меду.
Я хочу цілувати Тобі живіт.
Між нами дріт
у кілька кілометрів.
Довгих. Мовчки кидай
їх всіх. Іди до мене.
Мене скосила Твоя
неприступність.
Божевілля і сильне бажання
хоча б говорити.
Звити ще одне гніздо
між ребра
і поселити там друге серце.
Вільне від Тебе.