Вибач мені за мою
довіру.
Я- засіб Твоєї мети.
І буду йти
Туди.
Куди покажеш.
Як скажеш.
Ось, маєш.
Вікно блискотить
з тієї сторони,
де тепло.
Огортають за плечі
дурні думки.
Доторк руки,
який нічого
не означає.
Грає глуха
музика.
Тарахкотить
по-телефону
Ще хтось третій,
четвертий
енний.
Я почала забуватись,
Що Ти вільний,
Що біль сильний