___________
Тихий момент.
Шепіт душі про чарівну казку,
Руйнує тривогу вщент.
Розчиненість рук у повітрі,
Наближення мрії в житті.
Тихий момент.
Видніється кнопка увімкнення щастя,
На очі одягнений тент.
Градієнтний малюнок, весною зніжений.
Досі в надії, що кроки в потрібному напрямку..