НАЙГІРШЕ - ЦЕ СОБІ БРЕХАТИ...
А Я Й ТАК ЯКОСЬ ПРОЖИВУ...
КРАЩЕ МОВЧАТИ НІЖ КАЗАТИ
БЕЗ СЕРЦЯ "Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ".
КРАЩЕ НЕ СНИТИСЯ НА РАНОК
Й НЕ ОБНІМАТИ НА СВІТАНОК...
КОЛИ НЕ МАЄШ ПОЧУТТІВ
А ТАК ЛІКУЄШ ВЛАСНИЙ БІЛЬ...
КРАЩЕ НЕ БУДУВАТИ МРІЇ
ЯКІ БЕЗДАРНІ Й ЯК НАДІЇ...
ПРОСТІШЕ РЕАЛІСТОМ СТАТИ
І ПРОСТО БІЛЬШЕ НЕ КОХАТИ...