Я не дивилась у вікно!
Я чесно-чесно не дивилась!
мені і справді всеодно,
на все оте, що там творилось.
Ніколи більш не підійду,
я до вікна того сирого,
А раптом щось я там знайду?
Побачу щось з всього святого?
Ні-ні, не треба нам вікно!
Там біль і плач, а я це маю...
Мені і справді всеодно,
бо світу сонця я не знаю.