Цикл "Велична Сокальщина"
Автобус відправляється до Львова...
Із сумом скажу я Сокалеві "Прощай"!
Прощайте Буг, поля, ліси і бори...
Життя сказало тихо "Від'їжджай".
І ти несешся швидко по дорозі,
Проїхав річку не побачивши качок,
Минаєш Жвирку на крутому розі,
В'їжджаєш на Добрячина горбок.
Червоне Місто зразу виростає,
За ним є Межиріччя терикон,
Соснівка щось розгублено шукає,
Позаду Чорний ліс бере на понт.
І скрізь гуляє техніка цікава,
Виорює по клаптику землі,
Великі Мости у величній славі
Сокальщини завершують обхід.
18.04.2011 року Сокаль-Великі Мости