Чи знаєш ти світ ?
Його самобутню культуру.
Чи бачив його незабутню красу ?
Поринув ти серцем а краще душею
У надра безмежні його.
Де світу колиска,
Де наша земля,
Де початок нашого роду.
Для цього не треба багатства й добра,
І прописка твоя неважлива
Для цього потрібна віра в любові,
Й поринеш в чарівний ти світ .