Красиві і яскраві тут дівчата,
Таких не знайдеш в світі цім ніде:
Чарівна усмішка, немов кантата
Наш пильний погляд тихо прикує.
Таких не знайдеш - тут вони найкращі
І хоч шукай у Всесвіті чимдуж -
Ти тільки у Сокалі знайде непропащих:
Дівчата золоті гуляють тут.
Вони чудові, ніжні і проворні
Та скромністю відзначаться щораз,
Хороші, лагідні, чутливі й добрі -
Прекрасні музи для всіх нас.