їй так хотілось плакати від болю
але завжди так щиро усміхалася вона
їй так хотілось залишитися собою
але ця маска лицеміра в шкіру їй вросла
впивалися ножі в маленьке серце
і по гарячих венах потекла холодна кров
вона гадала скоро стане легше
але так несподівано закінчилась її любов
ножі - це ті плітки які пускали друзі
і помилково їх найкращими у світі називала
вони залишили її одну немов калину в лузі
так поплатитлася за те що щиро покохала
нащастя в добрім серці зла ніколи не буває
тому всіх кривдників своїх вона прощає
і того хлопця що колись в любові клявся
пліткам повірив і в її подругу закохався