мої цитати -це погляд у кольорове небо розмальване дощем та розмазане барвами веселки, тому цитати є головним принципом життя
***кожний ранок-не як кожний день, я встаю і вичищую кров з під нігтів тому, що я намагаюсь вирвати свої зайві зайняті серця...
***не дивіться за часом- тому просто час здоганятиме вас...
*** ви як ксерений папір, білий і не винний ні в чому...
*** Сьогодні нове, а завтра цікаве а після завтра свіже?... Хіба ж ми схожі на газети?
*** Вона була дурна, бо не уміла розуміти других)
*** ТИ ПРекрасний-коли оригінальний а оригінальний ти завжди...
*** Я захопилась, сильно!
по дикому,
не по твоєму , по своєму,
тому що, я кохаю ще більше...