Як далі існувати,
Коли не хочеш ти більше мене знати,
А я продовжую на тебе чекати,
Продовжую кохати.
Прийшли холода,
А я знову самотнім залишився,
Ну що ж це біда,
Де ж я так провинився?
Холодні руки,
Заплакані очі,
Самотнє серце
І це що ночі.
Не жалійте мене, не треба,
В цьому винен тільки я,
В мене лиш потреба:
Повернись, мила моя.
В очі мої заглянь,
Ти побачиш там печаль,
Ти на мене поглянь,
Невже тобі мене не жаль.
Не зберіг тебе, я знаю,
Повернись, тебе благаю.
Але вітер слова мої не донесе
І мого життя не спасе.