Ти мене причарувала,
Я в тебе закохався.
Ти говорила, що покохала,
Як же я в тобі помилявся.
Ти слова на вітер випускала,
Душі ти в них не вклала.
Ти зі мною погралась,
Пішла, не попрощалась,
Оставила мене на самоті,
А як же слова оті,
Що мені ти їх казала,
Ти мене не кохала.
А серце стогне,
Серце б’ється,
Нічого не розуміє,
Можливо вона повернеться.
Ні! Це вже кінець
І не буде прощальний танець.
Ні! Я не буду плакати.
Ні! Я не буду сльози лити.
Зумію біль цей подолати,
Хоч все життя мені з ним жити,
Бо тебе я не забуду,
Все життя кохати буду.