Падає на поріг
Білий, білий сніг,
А Новий рік
Переступив уже поріг.
Хай у Новому році
Здійсняться ваші мрії,
А ті, хто в долі на уроці,
Нехай не залишають вас надії.
І щастя до кожного зайде,
У назначений час воно прийде,
Але не потрібно поспішати,
Щоб не довелося щастю вас шукати.
Всі у Новому році мріють,
Одні багатство під цим розуміють,
Інші хочуть покохати,
Половинку життя свого впізнати.
Тож з Новим роком вас вітаю,
Щастя й радості бажаю.
У новорічну ніч бажання загадайте,
Ніколи про мрії свої не забувайте.