Не все так гладко і блаженно,
Біда почалася від них.
І ми до нині не прозріли
Звідкіль у світі бунт і гріх.
2 Петра 2:4-10" Справді, якщо Бог не стримався від покарання ангелів, які згрішили, а, вкинувши їх у та́ртар, віддав глибинам густої темряви, аби зберегти для суду; 5 і якщо не стримався від покарання стародавнього світу, а зберіг Ноя, проповідника праведності, і з ним ще сімох, коли спровадив потоп на світ безбожних людей; 6 і якщо він засудив міста Содом і Гоморру, спопеливши їх та показавши безбожним приклад того, що́ станеться; 7 і якщо визволив праведного Лота, котрого доводила до відчаю розгнузданість людей, що зневажали закон,— 8 бо його праведну душу мучили їхні беззаконні вчинки і те, що бачив та чув цей праведник, живучи день у день серед тих беззаконників,— 9 то Єгова знає, як визволити з випробування побожних людей, а неправедних зберегти на день суду для знищення, 10 особливо ж тих, котрі полюють на інших, прагнучи опоганити їхню плоть, і погорджують людьми, наділеними владою".