дай мені лише десять хвилин
лише трішки часу з собою
не вимагай причин,
Я не ти і не буду тобою...
Сьогодні мене ледь не вбила,
забажавши отримати мито.
ти кричала, питала, сварила,
в той момент, коли сірим графітом
я черкала колишні портрети
відпустила назовні душу
під звуки скрипки й кларнету
лишень чулися твої "мушу"...
пояснюю, але не зможеш
ти не зможеш цього зрозуміти!
краю цьому не положеш,
я черкатиму сірим графітом!