Почни свій день, розкривши очі сміло.
Скинь ковдру, біля ліжка рівно стань.
Ти маєш змусити прокинутись все тіло,
Відмовившись від всіх сонних бажань.
Коли ця практика переросте у звичку,
Тоді й життя прокинеться цілком.
А поки кожен у подушку хниче -
Навіть відкрити очі їм в облом.