Мій світ також піддався цій тривозі
Експресію всіх почуттів, цього по-справжньому бажаю я
Людиною мене створила, не лише сама природа
А також всі емоції мої, мої думки й слова
Навколо тихо, пусто й небо плаче за вікном моїм
Хотілося кохати,літати вище всіх небес й космічних тіл
О, як же я цього по-справжньому бажаю
Лишаю все земне, я вже готовий, я злітаю
І разом з краплями дощу, нажаль, я падаю униз
Я не знайшов ще крил своїх, тих почуттів, які підняли мене б увись
*17 жовтня 2009*