Весняний спокій. Яскраве сонце, сяйво
Задушливо. Ковток повітря дай негайно
Це світло ріже очі. Серце ж ріже ніж
Ти виберу одну. Одну з доріг всіх між
Знов загубилась? Все одно не в перший раз
Похмуро? На платівці тихо грає джаз
Щоб зрозуміти істину потрібен час
Усмішка. Реліквія нова суспільства
Нехай. Незламна згадка із дитинства
Безхмарне небо. Місто ж у тумані
Не справжньому.У фальшивості й обмані
Розмова. Люди стали мовчазними
Безодня. Відкривається між ними
Близькі тобі, усі стають чужими
Ти мрієш.Весь час живеш у лоні снів
Буденність. Проявиться у плині днів
Так солодко. Відчути смак свободи
Ти вільний. Бо нікому співати оди
Тебе чекають. Дім, сім*я і друзі
Моменти щастя. Всі у їх заслузі
Підтримку ти відчуєш у напрузі
Настане ніч. Нема кому сказати й слова
Дзвінок. Про кого знову йдеться мова?
Знову мовчання. Все на що ти здатний?
Наших стосунків. Термін чи придатний?
Збій у мережі. Як це тривіально
Все, що просто. Насправді геніально...
́́́