Книга поезій побачила світ у друкарні ООО "Арт-Студія Друку".
На неї буквально скидувались всім світом. Найближчим часом буде розміщена інформація, де і коли відбуватимуться презентації.
редактор: Віктор Мельник
дизайнер: Ірина Вощикова
меценати книги: Юрій Вахоцький (Шепетівка), Ірина Вощикова (Ірпінь-Умань), Людмила Первова (Тамбов, Росія), Оксана Яблонська (Київ), Наталя Брусенцева (Київ-Умань), Ніна Михайлова (Умань), Надія Дейнека (Львів),Тамара Шевченко (Італія), Іван Гентош (Львів), Ярослав Петришин (Львів), Юрій Мулько (Умань),Тетяна Задорожна (Умань), Олег Король (Київ-Умань), Сергій Зозуля (Умань), Олександр Сторожук (Жашків), Андрій Дригант (Київ), Лідія Дригант (Умань)
Дякую, МОЇ ЗОЛОТІ, за допомогу у виданні книги! Без кожного з меценатів і читачів нічого б не було...