Ніч травнева тиха.
Ноутбук.
Букв
бурхливе,
бунтівне джерельце.
Бути-
це не значить
перебуть
Те,що відбувається у серці.
Букв прадзвін
та серця перестук…
На весь світ одна-єдина гадка:
Взять до рук тугий чарівний лук,
Щоб стрілою трафить у десятку!
Ніч травнева-світу ноутбук:
Зо-
рі.
Бук-
во-
пад
ме-
тео-
рит-
ний.
Є стріла і є потужність рук.
І про що ще треба говорити?!
Стріл ще повен словосагайдак.
Золоту на лук покласти хочу.
Я ж вам не ромей,не гот,не дак-
І у мене
генна
скіфська
точність!
І до рук не лук, а ноутбук
Я узяв у ніч зірку, травневу
Під серцевий віщий перестук…
…О,літа буремні скіфські, де ви?
Де політ під частий кінський храп
У нічнім роздоллі степовому,
Що не зна ні глобусів, ні мап,
Що не зна ні втоми,ані дому?
Дума,як стріла, ляга на лук
Предків, що тужавіє у генах.
…Скіфська ніч.І лише ноутбук,
Наче лук в руках тугих у мене.
…Чую ще тепло нічних вогнів,
Предка зов до мене доліта ще…
Хай розтане того предка гнів,
Що усе минуле і пропаще!
Буть
бурхливій
будучині
букв!
…Може, вершник згадував про мене,
Що вночі візьму я ноутбук,
Щоб сягнути вічне і знаменне…
Маю слів ще повен сагайдак.
Золоте на лук покласти хочу.
Я ж вам не ромей,не гот, не дак-
І у мене генна скіфська точність!